Organska hrana

ORGANSKA ISHRANA POBOLJŠAVA ZDRAVLJE DECE
Možda ste vi već prešli na organsku hranu, ali da li ste to uradili i sa svojom decom? Organska ishrana podrazumeva konzumiranje hrane koja je uzgajana i/ili proizvedena bez pomoći veštačkih aditiva i hemikalija. Iako je ovaj način ishrane mnogo skuplji od klasičnog, pozitivan uticaj na zdravlje je neprocenjiv. A kada je u pitanju zdravlje vaše dece, onda nema dileme.

Saznajte više...

USKORO VEĆA PONUDA ORGANSKE HRANE
Ako radije kupujete organsku hranu, dobra vest za vas je da će uskoro biti dostupna na svim većim beogradskim pijacama. U Beogradu je potpisan protokol koji će doprineti promovisanju organske proizvodnje, poboljšanju ponude i povećanju asortimana, organskih proizvoda na pijacama, prenosi portal Ugostiteljstvo.

Saznajte više...

ORGANSKA HRANA – KADA JE KUPOVATI I GDE
Organska hrana možda zvuči kao najnoviji trend u svetu hrane, ali tu ipak ima mnogo više od brendinga i veće cene. Pesticidi se danas u agrikulturi obilato koriste i teško je proceniti koliko pesticida i mi i naša deca dnevno unosimo. Međutim, mnogo je špekulacija na temu da li ima ikakve koristi od prelaska na organsku hranu, jer su rezultati mnogih naučnih studija bili nejasni. Ali, ako kupovina organske hrane bar malo smanjuje količinu izloženosti pesticidima, zašto ne bismo ipak učinili bar to malo što možemo?

Saznajte više...

ŠTA JE ORGANSKA HRANA?
Uslovi u kojima živimo rezultat su dugogodišnjeg zagađenja vazduha, vode i zemljišta. Čak 90% štetnih materija čovek unese hranom, što dovodi do narušavanja zdravlja. Upotreba namirnica bez štetnih sastojaka prvi je i osnovni preduslov za zdravu ishranu i zdravlje uopšte.

Saznajte više...

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

BISERI LJUBLJANE

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS