BEŠKA

Zahvaljujući prelepom prirodnom ambijentu uz obalu Dunava i prijatnim ugostiteljskim objektima, Beška je postala privlačno mesto za ljubitelje prirode i ribljih specijaliteta. Na obali Dunava, na mestu gde se danas nalazi Beščanski most, nalazi se Kalakača - značajan arheološki lokalitet iz starijeg gvozdenog doba. Izlet namenjen ljubiteljima prirode i rekreativcima, ribolovcima i svima onima koji žele da dožive netaknutu prirodu dela Koviljsko-Petrovaradinskog rita.
Veliki broj kafana, kafića, poslastičarnica, salaša i drugih objekata sa letnjim baštama i autentičnom muzikom, čine atraktivnu ugostiteljsku ponudu. Posebna atrakcija za posetioce je vožnja starim fijakerima.

Ako vas put navede u Bešku i uželite se kvalitetnih i dobro pripremljenih ribljih, ali i drugih specijaliteta, budite bez brige - restoran "Sidro" će opravdati vaša očekivanja.

Ono što doživite u "Sidru", kako kažu njegovi vlasnici poučeni godinama iskustva, što se tiče atmosfere i usluge zaista nema nigde. Restoran ima lepu terasu, sjajnu ribu, dobre goste. Divan provod i opuštanje su zagarantovani.Biće vam teško da se koncentrišete na probleme, kada su oko vas samo zvuci prirode, ptica i reke, i kada se ljubazno osoblje trudi da vam boravak u svom restoranu/prenoćištu učini što više opuštajućim i prijatnijim. 

Restoran se nalazi na samoj obali Dunava, pa se Dunav se može posmatrati sa visine.
Sa terase restorana (kao i soba) pruža se predivan pogled na beščanski most, najlepši zalazak sunca (za Dunav) u Sremu, dugi dunavski put i široki koviljski rit, kao i na vrhove Fruške Gore.

Beška se može pohvaliti brojnim prirodnim lepotama koje će na vas delovati poput anti-stres tretmana nakon užurbane radne nedelje. Svakako vam preporučujemo da svoj sledeći vikend provedete istražujući Bešku i okolne predele!

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

TURSKA-kultura i bogatstvo gastronomije

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...