Uslovi korišćenja sajta

U nastavku se nalaze uslovi sporazuma između strane koja posmatra i koristi sajt i “Hrana za dušu” sajta. Ukoliko se ne slažete sa uslovima, ne bi trebalo da koristite sajt ili objavljujete tekstove na istom, te Vas molimo da pažljivo pročitate sve uslove:

 1. Uvod. Korisnik se slaže sa odredbama i uslovima navedenim u ovom dokumentu i poštuje informacije i sadržaj objavljen na sajtu “Hrana za dušu”. Ovaj Sporazum predstavlja celokupni sporazum između “Hrana za dušu” i korisnika sajta, a zamenjuje bilo koje i sve prethodne ili istovremene sporazume, uveravanja, garancije i dogovore u vezi sa sajtom i sadržajem objavljenim ili pribavljenim putem sajta. Korisnik se slaže sa pregledom ovog Ugovora pre objave bilo koje informacije na sajtu.
 2. Copyright. Sadržaj sajta je zaštićen u skladu sa Zakonom o autorskim pravima Zakona o zaštiti intelektualne svojine, a kopiranje, redistribucija ili objavljivanje samog sadržaja ili bilo kog njegovog dela je zabranjeno. Korisnik nema prava na sadržaj objavljen na sajtu.
 3. Ograničena prava korišćenja. Gledanje ili preuzimanje sadržaja sajta dozvoljeno je isključivo za ličnu upotrebu korisnika, a ne za objavljivanje, distribuciju, prodaju, ili drugu vrstu upotrebe. Nijedan deo sadržaja sajta ne može biti repordukovan u bilo kom obliku, osim za ličnu upotrebu korisnika.
 4. Uređivanje, brisanje i modifikacija. “Hrana za dušu” zadržava pravo da uređuje ili briše bilo koji tekst, informaciju ili sadržaj koji je objavljen na sajtu. Takođe, korisnikk se odriče prava na tekst koji objavi na sajtu “Hrana za dušu”, čime prestaje da polaže autorska prava na objavljen tekst.
 5. Obeštećenje. Korisnik je saglasan da će obeštetiti sajt “Hrana za dušu”, kao i njegove zaposlene, ukoliko prekrši bilo koju od stavki ovog Sporazuma.
 6. Neprenosost. Korisnikovo pravo na korišćenje sajta nije prenosivo. Bilo koja šifra data korisniku nije prenosiva.
 7. Odricanje. PODACI, INFORMACIJE, ČLANCI I DRUGI MATERIJAL OBJAVLJEN NA SAJTU, KAO I NEWSLETTER-I POSLATI NA ADRESE KORISNIKA MOGU DA SADRŽE BAGOVE, VIRUSE, GREŠKE ILI PROBLEME DRUGE VRSTE. “HRANA ZA DUŠU” NE SNOSI ODGOVORNOST ZA BILO KAKVE PROBLEME KOJI NASTANU USLED DISTRIBUCIJE TAKVE VRSTE MATERIJALA ILI USLED KORIŠĆENJA SAJTA.
  1. Materijal na sajtu ili onaj koji je dostupan preko sajta je isključivo u informativne svrhe i nije namenjen da pruži medicinska, toksikološka, ekološka ili naučna uputstva u vezi sa nekom posebnom situacijom. Nema uveravanja i garancije u pouzdanost i tačnost bilo kog materijala objavljenog na sajtu.
 8. Korišćenje informacija. “Hrana za dušu” zadržava pravo, a korisnik je ovlašcuje, da koristi sve informacije i tekstove dobijene od strane korisnika.
 9. Razno. U slučaju kršenja Sporazuma nadležan je Opštinski sud u Beogradu, a uređu je se i tumači u skladu sa zakonima Republike Srbije.
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

TURSKA-kultura i bogatstvo gastronomije

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...