Početna >> Služimo još ideja >> IDEJE ZA RUČAK NA POSLU

IDEJE ZA RUČAK NA POSLU

Dosta se može uštedeti ako se na posao nosi ručak od kuće, ali to ne znači da treba da jedete loše. Probajte naše savete i nemojte se iznenaditi ako vaše kolege nakon vas takođe počnu da nose ručak na posao.


 
To da li na poslu imate frižider, zamrzivač ili mikrotalasnu rernu uticaće mnogo na to kakav ćete ručak nositi. Ako na poslu imate sve ovo, onda možete nositi ostatke od jela od prethodnog dana. Kada spremate ručak, obavezno računajte da je potrebno da vam malo ostane i sutradan za posao. Možete napraviti i jelo samo za posao, na primer lazanju, koju ćete naredne nedelje ručati na poslu.
 
Možda i sama pomisao na još jedan sendvič u vama budi potrebu da se pokupite i odete do prvog restorana, ali i najobičniji sendvič može postati spektakularan ako ga samo malo promenite. Umesto hleba koristite tortilje. Zamislite koliko samo različitih takosa možete da napravite! Nije loše ni da koristite salatne dresinge preko povrća koje stavljate u sendvič. Običan kačkavalj zamenite nekim plavim sirom, a umesto šunke stavite neku kvalitetnu mortadelu.
 
Ako mislite da ste otkrili idealan ručak za posao, nemojte se tu zaustaviti. Menjajte često kako vam ne bi dosadilo. Na kraju, nema ničeg lošeg u tome da ponekad i odete u restoran na ručak. Ako redovno nosite ručak od kuće, ostaće vam dovoljno novca da ponekad možete sebe da častite i nečim skupljim.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

BISERI LJUBLJANE

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS