Početna >> Služimo još ideja >> JEDNOSTAVNI NAČINI DA UŠTEDITE PRILIKOM KUPOVINE

JEDNOSTAVNI NAČINI DA UŠTEDITE PRILIKOM KUPOVINE

Svima nam se desilo da smo otišli u prodavnicu po dve stvari, a vratili se sa dve kese i bar toliko hiljada manje. Iako su namirnice i životne potrepštine sve skuplje, ipak postoji način da se uštedi, pogotovo pri kupovini hrane.


  • Ako jedete meso u svakom obroku ili bar jednom dnevno, bićete iznenađeni koliko novca ćete uštedeti ako počnete češće da kuvate bezmesna jela.
  • Kupovina na veliko je odličan način za uštedu ako određenu namirnicu konzumirate u velikim količinama (na primer, pirinač ili testeninu). Cena po porciji se ovako dramatično smanjuje, pri čemu se ušteda povećava.
  • Investirajte u dobar zamrzivač. Kupovinom i zamrzavanjem namirnica koje su u sezoni ili na popustu uštedećete velike sume novca na duže staze i ova investicija će se brzo isplatiti.
  • Najveća ušteda prilikom kupovine voća i povrća je kada se ono kupuje u sezoni. Zamrzavanje i pravljenje zimnice je jedan od načina da se iskoriste niske sezonske cene.
  • Pronađite recepte koji su jeftini za pripremu.
  • Manje bacajte hranu. Ovo počinje tako što ćete napraviti dobar plan. Ne kupujte više nego što vam je potrebno i naučite kako da pravilno čuvate hranu.
  • Pre nego što bacite ostatke hrane, razmislilte da li je možete iskoristiti sutra za ručak na poslu. Stari hleb uvek može postati popara ili prženice.
  • Kupujte robne marke prodavnica. Nema potrebe da budete lojalni određenom proizvođaču samo zbog reklame ako postoje jeftinije, a podjednako kvalitetne opcije.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS