Početna >> Služimo još ideja >> KAKO DA NAJBOLJE ISKORISTITE SEZONSKE RASPRODAJE

KAKO DA NAJBOLJE ISKORISTITE SEZONSKE RASPRODAJE

Koja je jedna od najboljih caka za čuvanje kućnog budžeta? Kupovina stvari isključivo na rasprodajama. Razmislite: zašto biste za nešto plaćali punu cenu kada će u svakom slučaju to biti u ponudi po samo delu inicijalne cene? Evo nekoliko ideja za pametnu kupovinu tokom sezonskih sniženja.


 
Budite u toku sa rasporedom rasprodaja u prodavnicama u vašem kraju. Najčešće, rasprodaje su u određenim periodima tokom godine. Informišite se unapred kako biste znali kada će biti rasprodaje i zabeležite datume u svom kalendaru. Ključ je u tome da veće kupovine planirate isključivo u tim periodima. Uz dobro planiranje i pripremu, moći ćete da kupujete stvari samo na rasprodajama.
 
Imajte dobro organizovanu ostavu u kući. Kada je najbolje vreme da kuite novogodišnju dekoraciju? Pa, nedelju dana nakon Nove godine, naravno! Ako planirate da svoj novac iskoristite na najbolji mogući način, moraćete se navići na kupovinu van sezone. Sad, kada smo i to raščistili, ovo znači da ćete morati osloboditi prostor u kući za sve ono što ste kupili na rasprodajama, a još uvek mu nije sezona.
 
Imajte listu potrebnih stvari. Pogledajte šta sve imate od stvari i garderobe kako biste znali šta vam je potrebno. Zapamtite: kupovina čarapa na popustu od 60% je odličan dil, ali samo ako već uveliko nemate toliko čarapa da nikada nećete imati priliku da ih iznosite.
 
Nosite udobnu odeću kada idete u kupovinu. Važno je da možete lako da se krećete. Najbolje je da imate ravne cipele i neku sportsku odeću i da nosite što je manje stvari moguće. Novčanik i mobilni telefon su dovoljni.
 
Neka vas neko odbaci do tržnog centra. Ovako nećete gubiti vreme na traženje mesta za parkiranje. Takođe, malu decu ostavite kod kuće!
 
Budite upoznati sa veličinama odeće i obuće koju nosite vi i članovi vaše porodice. Samo se setite koliki su redovi ispred kabina za probanje odeće tokom rasprodaja. Ako ste rešili da budete profesionalac, nema potrebe da čekate u redu. Ako znate koja veličina vam je potrebna, moći ćete samo da zgrabite ono što vam treba i nastavite dalje. Pri tom, imajte na umu da različiti brendovi imaju zapravo različite kalupe i da odevni predmeti kupljeni u dve radnje ne moraju biti iste veličine iako tako piše na etiketi. Upoznajte se sa veličinama svojih omiljenih brendova.
 
Ne plašite se da kupujete trendi odeću tokom rasprodaja. Ako ste oduvek oklevali prilikom kupovine ovakve garderobe, sezonska sniženja su pravo vreme da sebi date malo oduška.
 
I to je to! Ovo su neki od najboljih načina da kupujete tokom sezonskih rasprodaja. Budite pametan kupac i uštedite više!

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

PERU za svačiji ukus

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...