Početna >> Služimo još ideja >> KAKO DA NAPRAVITE UDOBNO, SPA KUPATILO

KAKO DA NAPRAVITE UDOBNO, SPA KUPATILO

Za mnoge ljude, lepo uređeno kupatilo je nešto što je obavezno. Kupatilo je funkcionalne prirode i koristi se u privatnosti i sigurno nikada niste o njemu mislili kao o mestu opuštanja i uživanja. Evo saveta kako da preuredite svoje kupatilo.


Obratite posebnu pažnju na izbor nameštaja

 
Tražite nameštaj koji je istovremeno funkcionalan i udoban. Osim toga, razne komode i korpe su uvek dobrodošle. Izaberite nameštaj kompaktnih proporcija koji će se uklopiti i u najmanje kupatilo. Možete koristiti i stolice i klupice jer se one slažu uz skoro svako kupatilo. Ako imate mesta, zanimljiv dodatak bio bi i manji stilski pisaći sto na kome ćete držati peškire i sl.
 

Detalji čine čuda

 
Male stvarčice će napraviti veliku razliku. Imajte to na umu kada dekorišete svoje kupatilo. Zanimljivi detalji bili bi morski sunđeri, tropsko bilje i glatko kamenje. Poređajte aromatične sveće, puno mekih peškira ili poslužavnik koji će stajati pored kade, a na koji ćete moći da stavite šoljicu kafe ili čaja. Obično, oni najefektniji detalji su mali, ali inspirišući.
 

Radite prema osećaju

 
Ako želite da postignete potpuno senzualno zadovoljstvo, onda će vas obradovati da čujete da se u današnje vreme u prodavnicama koje prodaju opremu za kupatilo itekako mogu naći zanimljivi detalji. Samo zamislite neočekivano zadovoljstvo kada naletite na glatko drvo ili meki jastuk u prostoriji za koju su keramičke pločice standard. Omekšajte doživljaj tako što ćete koristiti predmete od pamuka, frotira i raznih prirodnih materijala.
 
Uređivanje kupatila ne bi trebalo da bude napor, već prijatno iskustvo i za vas i za vašu porodicu. Nadamo se da smo vam dali dovoljno inspiracije da počnete.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

PERU za svačiji ukus

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...