Početna >> Služimo još ideja >> KAKO IZABRATI DOBAR KETERING?

KAKO IZABRATI DOBAR KETERING?

Ketering je služba koja profesionalno priprema i kuva hranu za proslave, venčanja i ostale događaje. Ako planirate da za vaš događaj unajmite ketering, onda bi trebalo da uzemete u obzir nekoliko faktora.


 
Na prvom mestu, koji tip događaja organizujete? Ovo je važno jer ne želite da unajmite ketering specijalizovan za dečije rođendane ako pravite svadbu. Različiti keterinzi imaju različite sfere iskustva. Unajmljivanje nekoga ko je poznat po tome što dobro slaže tanjire za meze verovatno nije ono što želite za elegantan parti.
 
Sledeće o čemu treba da razmišljate je budžet. Ne samo da želite da unajmite najbolji ketering, nego je bitno i da se cena usluge uklapa u vaš budžet. Dobri keterinzi postoje u okviru svih cena. Kako biste dobili realnu procenu cene potrebno je da keteringu dostavite sledeće informacije: datum, vrstu događaja, vrstu menija koji želite i okviran broj gostiju.
 
Većina keteringa će vam omogućiti degustaciju delikatesa koje prave i moći ćete da odaberete ono što želite. Iako je jedan od glavnih razloga da unajmite određeni ketering to što imaju dobre recepture, vaš posao se tu ne završava. Ketering je neophodno da vode ljudi koji su pošteni u poslu. Zato je bitno da tražite reference firme koju unajmljujete.
 
Preporuke su potrebne jer je veoma bitno da znate da će se ketering pojaviti na događaju, posebno ako ostavljate depozit. Takođe je dobra ideja da proverite da li je bilo žalbi u vezi sa higijenom hrane. Firma koja obavlja ketering mora imati sve potrebne dozvole. Osoblje treba da je prikladno obučeno i da se ponaša profesionalno.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS