Postavite svoj recept sa fotografijom na naš portal i osvojite prave kulinarske nagrade u velikoj akciji koja traje od 15. aprila do 1. jula 2012. godine! Svake nedelje nagrađujemo 10 recepata, a autori najboljih recepata biće u prilici da uz pomoć profesionalnih kuvara u našoj kuhinji pripreme svoje recepte!
Mnogi ljudi sa prekomernom težinom probali su i zatim odustali od dijeta koje zabranjuju njihovu omiljenu hranu. Popularna alternativa nudi ishranu sa smanjenim unošenjem ugljenih hidrata. Dijetetičari su dugo bili skeptični u pogledu učinka takvih dijeta. One omogućavaju unošenje hrane bogate proteinima i mastima, dok ograničavaju unošenje hleba, krompira, pirinča i ostale hrane sa dosta skroba. Međutim, skeptici su bili iznenađeni rezultatima istraživanja na Univerzitetu Harvard koja su ustanovila da takve dijete ne donose povećani rizik od srčanih oboljenja.
Iako se trudite da čuvate svoje naočare za vid, nezgode se ipak dešavaju. Naočare vam mogu ispasti ili se izgrebati usled trenja o druge predmete u tašni ili džepu. Da, stakla se grebu! Opustite se, vrlo lako možete ukloniti te ogrebotine uz pomoć meke krpice i paste za zube.
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

PERU za svačiji ukus

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...