"Nedelja restorana" je jedinstvena manifestacija koja se po prvi put organizuje u Beogradu. Atraktivnom ponudom u beogradskim restoranima, kao i zanimljivim programom pratećih događanja, manifestacija daje novu gastronomsku, turističku i kulturnu dimenziju dinamičnom životu prestonice, stavljajući u fokus restorane po kojima je naš grad posebno prepoznatljiv.
Ugledan, stasit i uvek elegantan gospodin Vasa Čokrljan iz Paraćina dugo je odolevao uzdasima i čežnjivim pogledima brojnih udavača, sve do svoje 41. godine. Ali, 1908. je najzad odlučio da prekine sa veselim momačkim životom. Oženio se gospođicom Jelenom i postao, kako je njegova supruga kasnije tvrdila "najbolji i najnežniji muž na svetu". A, njihova starija kći Ružica godinama je prepričavala događaje u vezi s njenim rođenjem, koji su bili neposredni povod da naša nacionalna kuhinja bude obogaćena jednom novom veoma ukusnom tortom.
Kada dođe vreme za veliko prolećno čišćenje, onda nikako ne treba zaboraviti i baštenski nameštaj. Baštenski nameštaj je najčešće napravljen od trajnih i izdržljivih materijala kao što su metal i plastika, ali s obzirom na to da je konstantno izložen elementarnim uticajima, vrlo brzo se može desiti da zarđa, uprlja se i propadne. Evo brzih i jednostavnih načina za njegovo čišćenje i održavanje.
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

PERU za svačiji ukus

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...