Početna >> Služimo još ideja >> ROMANTIČNE IDEJE ZA NJEGOV ROĐENDAN

ROMANTIČNE IDEJE ZA NJEGOV ROĐENDAN

Dakle, trebaju vam romantične ideje za rođendan vašeg dragog, ali one dosadne stvari kao što su vreme, novac i stres vam stoje na putu. Nije ni čudo što ste u panici – jako je teško smisliti neko romantično iznenađenje za nečiji rođendan, pogotovo ako je u pitanju rođendan muškarca! Ne brinite, ovih par saveta će vam biti od pomoći u svakoj situaciji koju budete poželeli da začinite romantikom.


 
Evo ideja kako da dragog za rođendan iznenadite na romantičan način, a da istovremeno ne bankrotirate i sačuvate zdrav razum.
 
Njegov karakter. Ovo je prva stvar na koju treba da mislite kada razmišljate o rođendanu svog dragog. Ako vam je jača polovina stidljiva, nemojte ga dovoditi u neprijatnu situaciju tako što ćete mu napraviti žurku iznenađenja. Umesto toga, izaberite nešto prijatnije i intimnije. Ako je blizak sa prijateljima i porodicom, organizujte proslavu na koju ćete ih sve pozvati. Kada vidi koliko ste se potrudili sve to da organizujete i okupite prijatelje i porodicu, pogodićete mu romantičnu žicu. Naravno, razmišljajte šta je njemu romantično. Neki muškarci misle da nema ničega više romantičnog nego da sa devojkom odigraju partiju basketa, dok je za druge to intimna večera za dvoje. Samo, imajte u vidu šta je romantično prema njegovim shvatanjima i ne možete da pogrešite.
 
Ideje za tanak budžet.
Nedostatak novca može biti depresivan u situaciji kada voljenoj osobi pokušavate da kažete "Srećan rođendan!". Ne očajavajte! Prestanite da se samosažaljevate i spremite se da budete kreativni. Jedna od najromantičnijih ideja za rođendan, a koja ne predstavlja veliki trošak je romantična večera za dvoje. Ali, samo ako je sami spremite. Rasprostrite ćebence u dnevnoj sobi, upalite sveće, pripremite klopu i eto romantične večere!
 
Večera kod kuće. Počnite sa pozivnicom. Odštampajte ili ispišite rukom na nekom ukrasnom papiru dragom kako ga te večeri očekujete kod kuće. Pripremite večeru pre nego što vam dragi stigne. Doterajte se i pazite da sve stignete da obavite na vreme. Pustite neku laganu muziku, stavite cveće u vazu i uživajte u rođendanskoj večeri.
 
Iznajmite mu auto snova. Pokušajte da se setite koji je auto snova vašeg dragog. Ako ne znate, pitajte izokola pre rođendana i pokušajte da saznate, bez da odate svoju nameru. Organizujte da ga auto čeka ispred kuće kada stigne sa posla, a onda sedite sa njim u kola i vozajte se celo veče. Nemojte da zaboravite da organizujete vraćanje kola u rent-a-car, jer ako vaš dragi mora sutra ujutru da ustaje u 6 da bi ga vratio, ništa od romantike.
 
Provedite dan bez briga. Oslobodit svoju detinjastu stranu, bez obzira na to koliko godina imate. Uzmite slobodan dan, ili javite na posao da ste se razboleli i provedite dan jedući sladoled, šetajući po gradu, obilazeći muzeje. Napravite piknik u parku, posetite zoološki vrt. Isključite mobilne telefone i prisetite se kako je to ponovo biti dete. Ne zaboravite i šećernu vunu!
 
Poklon. Mnogi muškarci vole korisne i praktične poklone, pa razmislite o tome da mu poklonite torbu za laptop i napunite je korisnim predmetima kao što su čarape, šolja za kafu ili neka luksuzna olovka. Mnogi muškarci su sposobni da vide lepotu u praktičnim poklonima i sigurno će se obradovati ovim korisnim svakodnevnim predmetima. S druge strane, ako je opsednut tehnologijom, razmislite o tome da mu kupite mobilni telefon ili mp3 plejer. Kada vidi koliko ste pažljivi, darežljivi i brižni sigurno će se raznežiti (plus će videti kakav ste zapravo ulov!).
 
Davanje poklona. Kad ste već dovde stigli, nemojte pokvariti doživljaj tako što ćete mu poklon samo tutnuti u ruke. Budite kreativni i napravite najveću moguću ceremoniju od akta davanja poklona. Moguće varijante bi bile potera za poklonom po gradu, ili ako ste u restoranu, dajte konobaru da poklon posluži umesto vas. Dalje, ako ste uspeli da mu nabavite karte za već rasprodat koncert, iznajmite limuzinu (ako vam budžet to dozvoljava) i neka mu karte uruči šofer. Poenta je da se zabavite i budete kreativni. S ovih par stvari na umu, učinićete da se vaš dragi oseća posebno i oboje ćete više biti inspirisani za romantiku.
 
Potraga za savršenim poklonom za njega na početku zvuči kao obeshrabrujući zadatak, ali nadamo se da smo vam ga sa ovih par saveta bar malo olakšali!
 
Oprez:
 
-       Ne brinite ako niste ispekli ili kupili rođendansku tortu. Umesto torte, budite drugačiji i kreativni i kupite kapkejkove i zabodite svećice u njih. Poređajte ih na neki lep tanjir i neka vaš dragi zamisli želju.
 
Dodatni savet:
 
-       Doručak u krevetu može biti sjajan način za započinjanje ovog posebnog dana i savršena je prilika da on shvati da ste mu pripremili još iznenađenja.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

PERU za svačiji ukus

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...