Početna >> Služimo još ideja >> ZABAVITE SE SA DECOM U ZATVORENOM PROSTORU

ZABAVITE SE SA DECOM U ZATVORENOM PROSTORU

Deci svih uzrasta je potrebna zabava kad je napolju loše vreme. Nažalost, čini se da ovaj sneg koji pada ne planira da nas napusti uskoro, što znači da ćete morati da budete malo kreativniji kada je reč o igranju sa decom u kući.


 
Zagonetke. Aktivnost koja može da okupi celu porodicu da se zabavlja. One po nivoima težine mogu da zadovolje sve uzraste. Radite u timu ili sami. To može biti izazovno i zabavno, iako je napolju sumorno vreme.
 
Ručni radovi. Slikanje prstima je zaista zabavno maloj deci. Kad počnu da rastu, zadajte im teže zadatke. Deca vole da prave poklone za druge, kao što su čarape, kape ili podmetači za šerpe. Naučite ih nečem novom kao što su pletenje ili vezenje.
 
Kuvanje. Pecite kolačiće zajedno ili ih nafilujte ili ukrasite za neku specijalnu priliku. To bi isto moglo da bude poučno i zanimljivo za celu porodicu.
 
Pravljenje čestitki. Napravite čestitke za prijatelje koji žive u drugom gradu. Ovo je odličan način da iskažu svoju kreativnost.
 
Igre. Društvena igra poput Monopola može da vam ubije vreme. Ako vam to nije zanimljivo, onda možete da igrate Tvister. A, ako su vam deca baš mala, onda možete da se igrate žmurke ili slovo na slovo. Možete ih prerušavati i maskirati, deca vole da glume druge osobe. Ili, možete da im priredite predstavu sa lutkama. A, ako želite da izađete iz kuće, posetite neki sportski događaj ili idite u muzej. Bilo koja vrsta zabave gde će biti opremljeni grickalicama i zanimacijom držaće im pažnju.
Za neke sportske aktivnosti potrebno je da planirate unapred i pripremite grickalice, ali za neke nema potrebe. Deca vole da rade stvari sa ciljem. Uključite što više članova porodice u svaku aktivnost i tako će najbolje naučiti šta je to pozitivno za njih u životu.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

PERU za svačiji ukus

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...