Završena je naša velika akcija “Pokažite svoje kulinarsko umeće”! Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim korisnicima koji su svoje recepte podelili sa nama i našim čitaocima, a čestitamo svima koji su osvojili nagrade! Za spisak svih pobedničkih nedeljnih recepata, kliknite na činiju!
Kažu da je čovek ono što jede. Dok je Buš bio predsednik Amerike, njegov glavni kuvar je jednom prilikom izjavio da “predsednik mora da ima vremena da lepo jede, spava i bude veseo, jer će u suprotnom donositi džangrizave odluke”. A, kako se hrani trenutni predsednik Barak Obama?
Neorganizovana kuhinja može biti veliki trošak za domaćinstvo. Trošak ishrane van kuće može brzo da se poveća ako je vaša kuhinja previše zatrpana da bi se u njoj kuvalo. Biće teško naći određen lonac, tiganj ili sastojak. To vodi do i većih računa pri kupovini. Možda ćete kupiti sastojak koji već imate zato što ne možete da se setite da li ga imate kući ili ne. Organizovana kuhinja može pomoći u rešavanju tih problema, uštedeti vam novac i vreme.
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS