Profil korisnika

Korisničko ime:

Recepti korisnika

Postavite svoj recept sa fotografijom na naš portal i osvojite prave kulinarske nagrade u velikoj akciji koja traje od 15. aprila do 1. jula 2012. godine! Svake nedelje nagrađujemo 10 recepata, a autori najboljih recepata biće u prilici da uz pomoć profesionalnih kuvara u našoj kuhinji pripreme svoje recepte! Za spisak dosadašnjih dobitnika nagrada, kliknite na kecelju!
Saznajte više
Kuvarica koja je punih 20 godina bila u službi bivšeg južnoafričkog predsednika Nelsona Mandele predstavila je kuvar sa receptima nekih od omiljenih jela borca protiv aparthejda. Knjiga Ksolisve Ndojije "Domaća kuhinja: Ukusi iz kuhinje Nelsona Mandele (Ukutya Kwasekhaya: Tastes from Nelson Mandela's Kitchen) sadrži veoma zanimljive recepte zvučnih naziva kao što su umsila wenkomo (gulaš od goveđeg repa), umngqusho (kukuruz i pasulj) i ulusu (iznutrice) za koje 50-godišnja kuvarica kaže da je Mandela znao da "oliže prste".
Saznajte više
Bilo da vam dolazi porodica ili prijatelji ili roštilj pravite samo za svoju porodicu, najbolje je kada to radite na otvorenom. Leti niko ne želi da kuva u pregrejanoj kuhinji. Iskusne roštiljdžije će vam reći da ništa nije lepše od roštilja na ćumuru. Osim toga, više ćete moći da se družite sa vašim gostima.
Saznajte više
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS