Festival kreativnih intervencija ReMake, održaće se u Beogradu od 31. oktobra do 4. Novembra 2012., na tri lokacije: u KC “Grad”, klubu “Krug” i na Fakultetu za medije i komunikaciju. Remake ima za cilj da aktivira kreativne procese i inventivno razmišljanje kod mlađe populacije iz oblasti kulture, umetnosti, dizajna i ekološkog stvaralaštva.
Saznajte više
Nova emisija Najdžele Loson je puna kalorija! Njena hrana je uvak imala reputaciju kalorične ali, ovoga puta, čini se da je to preterano. U emisiji Najdželisima, oglušila se u potpunosti o savete u vezi sa zdravom ishranom i posavetovala gledaoce da ne upotrebljavaju proizvode sa smanjenim sadržajem masnoće. Ovo je veoma licemerno, s obzirom na to da je nedavno izjavila kako je na strogoj dijeti.
Saznajte više
Aromatizovana ulja su ulja koja imaju ukus na ili začinsko bilje ili začine koji su pomešani sa samim njegovim ukusom. Jednostavno se prave i daju novu dimenziju ukusa jelima u koja se dodaju. Mi vam dajemo odlične recepte kojima ćete svoja jela učiniti još finijim.
Saznajte više
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

BISERI LJUBLJANE

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS