Početna >> Predstavljamo >> 34. SALON ARHITEKTURE

34. SALON ARHITEKTURE

Najprestižnija smotra domaće arhitekture sa sloganom “U ogledalu… dođi i ogledaj se” biće organizovana u Beogradu od 28. marta do 30. aprila 2012. godine.
 
Svečano otvaranje i dodela nagrada je na programu u sredu, 28. marta od 19.00 h u Muzeju primenjene umetnosti, a biće organizovan i after-party u klubu “Playground”.
 
Već više od trideset godina prolećni meseci mart i april protiču u znaku Salona arhitekture koji je prvorazredni arhitektonski i kulturni događaj u našoj sredini i svojevrsno “ogledalo” različitih arhitektonskih dostignuća i traganja. Ova atraktivna i renomirana manifestacija okuplja arhitekte iz zemlje, regije i inostranstva i afirmiše izabranu sliku savremene arhitektonske scene, usmeravajući našu pažnju na ono što je važno i na ono (u arhitekturi) što je dobro urađeno.
 
Organizatori Salona svake godine u pratećem programu predstavljaju veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva, otvaraju brojne teme bitne za savremenu arhitekturu i društvo, animiraju studentsku i drugu zainteresovanu publiku u okviru eksperimentalnih i edukativnih radionica i daju šansu za razmenu iskustava.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

PERU za svačiji ukus

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...