Predstavljamo

POBEDNICI AKCIJE "POKAŽITE SVOJE KULINARSKO UMEĆE!"
Završena je naša velika akcija “Pokažite svoje kulinarsko umeće”! Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim korisnicima koji su svoje recepte podelili sa nama i našim čitaocima, a čestitamo svima koji su osvojili nagrade! Za spisak svih pobedničkih nedeljnih recepata, kliknite na činiju!

Saznajte više...

NEDELJA RESTORANA
"Nedelja restorana" je jedinstvena manifestacija koja se po prvi put organizuje u Beogradu. Atraktivnom ponudom u beogradskim restoranima, kao i zanimljivim programom pratećih događanja, manifestacija daje novu gastronomsku, turističku i kulturnu dimenziju dinamičnom životu prestonice, stavljajući u fokus restorane po kojima je naš grad posebno prepoznatljiv.

Saznajte više...

PIVO ČUVA ZDRAVLJE
Pivo sadrži jedinjenje koje pozitivno utiče na dejstvo polnih hormona i štiti od raka dojke i raka prostate, tako da će protivnici pivopija morati malo da ustuknu.

Saznajte više...

NOĆNI VOZ ZA LISABON
U romanu "Noćni voz za Lisabon" nastavnik grčkog i latinskog jezika Rajmund Gregorijus usred časa napušta gimnaziju u kojoj predaje. Obuzet strahom od svesti o proticanju vremena, ostavlja svoj sređeni život i, noćnim vozom, kreće za Lisabon, kako bi sledio trag Amadea de Prada, čiju knjigu nosi sa sobom.

Saznajte više...

10 NAJBOLJIH RECEPATA SVIH VREMENA!
Koje uslove jelo treba da zadovolji da bi ponelo titulu najboljeg svih vremena? Da li je to jednostavnost, specifičan ukus ili prefinjenost? Verovali ili ne, jela koja se danas smatraju specijalitetima i nalaze se na jelovnicima najpoznatijih svetskih restorana, uglavnom su bila omiljena narodna jela. To je uglavnom slučaj sa slanim jelima italijanske, španske i francuske kuhinje.

Saznajte više...

JUBILARNI BEOGRADSKI MARATON
Jubilarni 25. maraton, pod sloganom “Možemo svi”, na kojem se očekuje rekordan broj učesnika, biće održan 22. aprila 2012. godine, najavili su organizatori.

Saznajte više...

DANIJEL KREJG OTVARA OLIMPIJSKE IGRE
Danijel Krejg će, u ulozi tajnog agenta Džemsa Bonda, učestvovati na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu, na lični poziv britanske kraljice Elizabete, izvestila je lokalna štampa.

Saznajte više...

17. IZLOŽBA UMETNIČKI OBLIKOVANIH JAJA
Velika uskršnja izložba umetnički oblikovanih jaja biće prvi put održana u glavnom holu šoping mola Delta City u Beogradu, od 10. do 15. aprila 2012. godine. Tradicionalna izložba biće održana po 17. put u organizaciji Galerije Pero.

Saznajte više...

KONCERT TEREZE SALGEIRO
Čuvena portugalska pevačica Tereza Salgeiro, nekadašnja pevačica grupe Madredeus, održaće koncerte 18. aprila 2012. godine u Domu sindikata u Beogradu. Publiku očekuje tročasovno uživanje u portugalskoj muzici, jer u programu učestvuje i Maja Volk sa ansamblom „Beogradski fadisti“, koji je jedan od retkih na svetu, a izvodi neke od najpoznatijih fado kompozicija nastalih od 19. veka do danas.

Saznajte više...

ČOKOLADNI RAJ U PARIZU
Najpre se prouči boja, potom miris, struktura i ukus. Kao i kod dobrog vina, degustacija čokolade je istovremeno i uživanje i ozbiljan posao i iziskuje dobro izoštrena čula. A jedan ekskluzivni pariski klub degustaciju je doveo do - umetnosti. Dobrodošli u hram ljubitelja kakaoa - ekskluzivni klub "Chocolate Munchers" gde članovi dolaze da bi probali najnovija dostignuća i eksperimentalne kreacije francuskih majstora čokolade. Za njih, čokolada nije samo grešno zadovoljstvo, već poslastica za telo i dušu.

Saznajte više...

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS