Početna >> Gastro pikanterije >> HTELI DA "ZAČINE" HITLEROVU HRANU ESTROGENOM

HTELI DA "ZAČINE" HITLEROVU HRANU ESTROGENOM

Britanski špijuni planirali su tokom Drugog svetskog rata da u hranu Adolfa Hitlera stavljaju ženske hormone da bi smanjili njegovu agresivnost. Kako se navodi u knjizi "Tajna oružja: Tehnologija, nauka i trka da se dobije Drugi svetski rat" pionira popularne nauke i profesora Univerziteta u Kardifu Brajana Forda, agenti su planirali da Hitlerovu hranu "začine" estrogenom kako bi postao ženskastiji i manje agresivan.
Izvor: Tanjug, Foto: Into Bolivian


 
"Njihova istraživanja pokazala su važnost hormona... Plan je bio da poture Hitleru ženske hormone i tako naprave protivtežu njegovoj nepotrebnoj agresiji", objasnio je Ford.
 
Prema njegovim rečima, agenti su mogli da neprimećeno ubace hormone u Hitlerovu hranu, jer oni nisu otrov tako da ljudi koji su za njega probali hranu ne bi umrli. "Hormoni su drugačija priča. Oni utiču samo ako ih uzimate nedeljama i mesecima, tako da niko ne bi shvatio da su hormoni u hrani", rekao je on.
 
Osim ove ideje, britanski agenti predlagali su i posipanje nacističkih vojnika lepkom kako bi ih prikovali za zemlju, a bilo je i ideja da se bombe sakriju u konzervama voća namenjenim nacističkim vojnicima.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS