Završena je naša velika akcija “Pokažite svoje kulinarsko umeće”! Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim korisnicima koji su svoje recepte podelili sa nama i našim čitaocima, a čestitamo svima koji su osvojili nagrade! Za spisak svih pobedničkih nedeljnih recepata, kliknite na činiju!
Kafa je otkrivena pre dosta vremena, ali niko ne zna kako se to zapravo desilo. Jedno od mogućih objašnjenja su etiopijske koze koje plešu. Glavni junak naše priče je mladić Kalki koji je bio pastir po zanimanju. Svakoga dana vodio je stado koza na ispašu. Ali, ovo je bila popularna profesija i veća stada su već zauzimala najbolje poljane. Zato je Kalki morao da se penje po dalekim brdima u potrazi za svojim mestom za ispašu.
Uz petodnevnu dijetu sa paradajzom, za pet dana možete da izgubite do tri kilograma. Paradajz je idealna namirnica za sve koji drže dijetu, jer 100 grama ovog povrća sadrži samo 18 kalorija. Ovaj mirisni, crveni, slasni plod prava je riznica vitamina A i C, kalijuma, ali i likopena, najmoćnijeg antioksidanta koji smanjuje rizik od malignih bolesti, kaže Džudi Roblik, američki nutricionista.
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS