Postavite svoj recept sa fotografijom na naš portal i osvojite prave kulinarske nagrade u velikoj akciji koja traje od 15. aprila do 1. jula 2012. godine! Svake nedelje nagrađujemo 10 recepata, a autori najboljih recepata biće u prilici da uz pomoć profesionalnih kuvara u našoj kuhinji pripreme svoje recepte! Za spisak dosadašnjih dobitnika nagrada, kliknite na kecelju!
Istraživanja pokazuju da ako jedete masnu hranu može da vam se desi da danima imate pojačan apetit. Rezultati istraživanja – koji bi mogli da objasne zašto ste toliko gladni nakon što ste ceo vikend jeli brzu hranu – vraćaju nas u daleku prošlost kada su naši preci morali da jedu masnu hranu, kao što je meso, kada su god bili u mogućnosti, pošto nisu znali kada će lov sledeći put biti uspešan.
Punjenje povrća kao što su paprike ili paradajz je odličan način da se naprave interesantna jela. Tradicionalno, paprike se pune pirinčem i mlevenim mesom, ali postoji mnogo drugih kombinacija filova koje su interesantne i ukusne. Dobra je ideja da kada imate goste, paprike napunite sa nekoliko različitih filova. Babure su savršene za punjenje upravo zbog svoje veličine, jer je jedna dovoljna kao porcija. Naravno, isto važi i za veliki paradajz, kao i okrugle tikvice.  
Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

ZEMLJE koje će zadovoljiti vaša nepca

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS