Početna >> Gastro pikanterije >> OTVARA SE VOGUE CAFE U DUBAIJU

OTVARA SE VOGUE CAFE U DUBAIJU

Ljubitelji Vogue magazina imaće priliku da piju okruženi atmosferom iz časopisa u kafiću koji se uskoro otvara u Dubaiju. Otvaranje je najavljeno za kraj 2012. godine. Ovo će biti prvi ovakav kafić koji kompanija Conde Nast International otvara na Bliskom istoku gde su luksuzni brendovi kao što su Barberi i Šanel izuzetno popularni.


 
Vogue će se pridružiti ostalim američkim brendovima u najnovijem pohodu na Dubai, kosmopolitski grad u Persijskom zalivu i trgovinskom centru gde su radnici iz inostranstva brojniji nego lokalno stanovništvo. Ovde se nalazi jedina Bloomingdale's radnja van SAD, a nedavno je otvoren i Cheesecake Factory.
 
Vogue kafić će se nalaziti u najluksuznijem tržnom centru u Dubaiju, u prizemlju najvišeg nebodera na svetu, Burdž Kalifa, koji je visok 828 m i već ima nekoliko restorana i kafić koje je dizajnirao Armani.
 
Na meniju Vogue kafea biće savremena evropska hrana, ali se alkohol neće služiti. Međutim, alkohol će se služiti u baru koji ista kompanija planira da otvori sledeće godine i koji će biti vezan za časopis GQ.
 
Oba časopisa se na Bliskom istoku mogu nabaviti na engleskom jeziku iako Conde Nast i dalje ne objavljuje lokalne verzije.
 
Conde Nast je 2004. otvorio sličan kafe u Moskvi, a u planu je GQ bar u Istambulu. Lokacije oko kojih se još uvek pregovara su Bangkok, Singapur, Kuvajt i Abu Dabi.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

BISERI LJUBLJANE

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

RSS