Početna >> Predstavljamo >> PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA

PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA

Veliki Prolećni Aqua Viva festival zdravlja – ishrane, dijetetike, wellness-a, alternativne medicine, zdravstvene i kozmetičke nege – biće održan 30. i 31. marta 2012. godine, od 10.00 do 20.00 h u Domu Vojske Srbije u Beogradu.


 
Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellness i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom. Slogan festivala biće “Budimo zdravi u zdravom okruženju”, pa je veliki deo sadržaja i predavanja posvećen prevenciji, zdravstvenom turizmu, značaju welness i spa centara, banjskom turizmu i zdravim stilovima života.
 
Organizatori očekuju da će se javnosti predstaviti više od 60 izlagača; predavanja će obuhvatiti više od 60 tema vezanih za banje, welness, zdravlje, sport i zdrav život, dok će u programima na bini biti više od 1.000 učesnika. Ulaz na festival biće besplatan, a zainteresovani građani moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote.
 
Na svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja namenjenih za građane svih uzrasta, od onih za trudnice do onih koji se preporučuju za najstarije sugrađane, dok će u svečanoj sali biti održavana predavanja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti medicine, sporta, relaksacije, lepote. I ovoga puta biće organizovan Dečji kutak namenjen najmlađima, u okviru koga će oni bili u prilici da se igraju i kreativno izražavaju, a najbolji radovi će bili nagrađivani. Biće priređeno i nekoliko besplatnih degustacija za sve posetioce kao i niz besplatnih pregleda.
 
U okviru festivala biće održana Prva konferencija Medical SPA asocijacije Srbije, jedinstvena na ovim prostorima.

Vaš profil
Prijavite se ili registrujte i dobijate besplatno:
recept za jelo dana šoping akciju dana
sopstvenu online knjigu recepata
Zatražite vašu lozinku ukoliko ste je zaboravili
Ulogujte se facebook nalogom
Ukucajte sastojke i kliknite na pretragu da bi ste
dobili recepte sa vašim omiljenim sastojcima
Npr: pileće meso, tikvice, paradajz...

Ideja za šoping dana

Gastro destinacije

TURSKA-kultura i bogatstvo gastronomije

Šoping vodič

Pijačni barometar, trgovine, hipermarketi, prodavnice... Saveti za vas kako da uštedite...
Saznajte više...

Horoskop

Forum

RSS Feed


Recepti, članci i još dosta zanimljivosti
Saznajte više...